/ OPENSTAANDE VACATURE

GNGMKRS zoekt voor de gemeente Leudal een afdelingshoofd Dienstverlening, tevens lid van het managementteam.

Een daadkrachtige resultaatgericht leider, met aandacht voor de mensen binnen en buiten de organisatie. Ben jij de strategische, inspirerende, verantwoordelijke, verbindende en bestuurlijk sensitieve persoonlijkheid die de gemeente Leudal komt versterken?

Afdelingshoofd Dienstverlening, tevens lid MT
Start: 1 juli 2023
Vast contract
Fulltime, 36 uur p/week
Gemeente Leudal, Limburg
Resultaatgericht
Bedrijfsvoering/ P&C
Strategische doorontwikkeling, vernieuwing

Vacature Afdelingshoofd Dienstverlening - tevens lid MT, gemeente Leudal

Daadkracht en aandacht voor de mens. Dat kenmerkt jou als manager. Je bent resultaatgericht én hebt oog voor de mensen binnen en buiten onze organisatie. Je denkt altijd een aantal stappen vooruit en werkt samen met jouw teams aan onze bestuurlijke doelen. Je schakelt makkelijk tussen strategisch en tactisch niveau. We vragen van jou een verfrissende aanpak om ons – in het kader van ons organisatie ontwikkeltraject – te helpen een lerende organisatie te worden waarin jouw mensen verantwoordelijkheid durven te nemen voor hun rol.

Kortom:

Ben jij het strategische Afdelingshoofd Dienstverlening dat wij zoeken?

HBO / WO

 

Dan hebben wij een fijne baan voor je. Bij de afdeling Dienstverlening.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw functie bestaat uit drie rollen:

  • Je bent lid van ons MT-team. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor de strategische doorontwikkeling en vernieuwing binnen onze gemeente;
  • Je bent afdelingsmanager Dienstverlening. Jij bent verantwoordelijk voor de resultaatgerichte en effectieve bedrijfsvoering van de teams;
  • Je bent programmaverantwoordelijke P&C. Hiervoor leg je verantwoording af over te behalen bestuurlijke doelen van de organisatie.

Binnen de afdeling Dienstverlening richten we ons de komende jaren nadrukkelijk op de doorontwikkeling van de I-visie en het zaakgericht werken.

 

Wat neem jij mee?

Jij bent een ervaren manager met een visie. Verfrissend en verantwoordelijk. Een inspirator voor jouw collega’s. Je schakelt makkelijk tussen jouw teams op de vloer en het bestuur van onze organisatie. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: Verantwoordelijkheid, Creativiteit, Visie, Coachen en Omgevingsbewust.

Heb je al ervaring binnen een gemeentelijke organisatie dan is dat fijn. Maar wellicht ben jij een manager uit een andere sector en verras jij ons met jouw nieuwe inzichten. Ook dan zien we je graag!

 

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie van 36 uur per week. De functie is ingedeeld in salarisschaal 14 (max €7269 bruto). Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget van 17,05% bovenop het maandsalaris hetgeen je naar keuze kunt inzetten. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en een Laptop en Iphone van het werk.

 

De afdeling

Op de afdeling Dienstverlening werken 70 collega’s. Het zijn onze gezichten naar buiten toe, maar ook de mensen die achter de schermen ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Een hechte club die is onderverdeeld in vier teams. Naast de integrale aansturing van deze afdeling ben jij direct leidinggevende van het team Advies. De afdeling Dienstverlening bestaat uit 4 teams:

  • Team Advies bestaat uit adviseurs verdeeld over diverse disciplines (o.a. juridisch, financiën, communicatie, P&O) en ondersteunen de organisatie ongeacht het team of afdeling;
  • Team Ondersteuning is verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden op het gebied van bedrijfsvoering;
  • Team Services is verantwoordelijk voor o.a. de geautomatiseerde gegevenswerking en IT;
  • Team Burgerzaken is verantwoordelijk voor o.a. de registratie van gebeurtenissen en gegevens van inwoners, zoals inschrijvingen, geboorte, huwelijk en reisdocumenten.

 

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Kandidaten worden genodigd te reageren op de functie van afdelingshoofd Dienstverlening, tevens lid MT van de gemeente Leudal.

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Han Geraedts, hij is algemeen directeur/gemeentesecretaris. h.geraedts@leudal.nl of bel 0475-85 90 00.

Dit proces wordt begeleid door  Stan van de Laar, senior adviseur werving & selectie van bureau GNGMKRS | Interim, Executive Search, Werving & Selectie.

Reacties, bestaande uit een motivatiebrief – inclusief jouw visie op de rol van afdelingshoofd én jouw toegevoegde waarde daarin – en curriculum vitae, kunnen tot en met 2 april 2023 worden gezonden naar Stan van de Laar, directeur GNGMKRS: info@gngmkrs.nl.

Kort na de sluitingstermijn verneemt u of u wordt genodigd voor een pré-selectiegesprek met GNGMKRS.

Download hier het volledige functieprofiel.

Neem contact met me op over deze vacature

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.