INTERIM & REALISATIE

GNGMKRS realiseert maatschappelijke opgaven en bestuurlijke ambities. Door de inzet van ervaren en energieke interim-managers en adviseurs voor de publieke sector.

U ZOEKT EEN GANGMAKER?

Op zoek naar de tijdelijke invulling van een directie-, management- of strategische functie in uw publieke organisatie? Op zoek naar een tijdelijke programma- of projectmanager? Iemand die niet alleen ‘op de winkel komt passen’, maar vooral ook energie geeft, balans brengt, resultaten boekt én een duurzame verandering teweeg brengt?

Wilt u een volledig onafhankelijk advies over de kandidaat die op dít moment, in déze opgave het beste bij ú past? Neem dan contact met ons op.

TIJDELIJKE FUNCTIES EN ROLLEN

Gangmakers vervullen met energie voor u tijdelijk de functies en rollen van:

Gemeentesecretaris/ algemeen directeur
Provinciesecretaris/ algemeen directeur
Secretaris-directeur waterschap
Directeur ambtelijke fusie, GR Bedrijfsvoering en GR Sociaal Domein
Directeur Omgevingsdienst, GGD en Veiligheidsregio
Programmamanager/ projectleider
Afdelings- en teammanager
Strategisch adviseur
Griffier
Directie- en bestuursadviseur

MAATSCHAPPELIJKE OPGAVEN EN BESTUURLIJKE AMBITIES

Gangmakers zetten zich in voor de realisatie van bestuurlijke ambities en maatschappelijke opgaven van onze opdrachtgevers. Gangmakers brengen energie, geven een tijdelijke impuls en zijn gericht op een duurzame verandering binnen de publieke sector. Dat doen zij vanuit de rol van interimmanager, programma- of projectmanager of als dagvoorzitter, aanjager, adviseur of coach rondom de volgende vraagstukken:

Omgevingswet
Energietransitie
Grip op sociaal domein
Digitale transformatie
Samenwerking en fusie
Professionalisering bedrijfsvoering
HR-vraagstukken
Innovaties in dienstverlening
Veiligheid en ondermijning
Organisatieontwikkeling

U BENT EEN GANGMAKER?

Herkent u zichzelf als zelfstandig professional (zzp’er) in het profiel van onze gangmakers? Wilt u aansluiten bij de GNGMKRS-community ten behoeve van kennisdeling en inspiratie én als eerste op de hoogte zijn van actuele tijdelijke en vaste vacatures van onze opdrachtgevers? Stuur uw cv en korte motivatie naar ons toe. Wij nemen contact met u op voor een nadere kennismaking. Wij bezien iedere kandidaat met de kritische blik of uw persoonlijkheid en kennis en ervaring aansluit bij het door ons gewenste profiel van een gangmaker.