EXECUTIVE SEARCH, WERVING & SELECTIE

Publieke organisaties zelfbewust en wendbaar maken, door de search, werving en selectie van energieke professionals voor tijdelijke én vaste functies op niveau van directie, management en strategie binnen gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsverbanden.

Diepgaande kennis van én een groot netwerk binnen de publieke sector. Bekend met de bestuurlijke ambities en maatschappelijke opgaven én de talenten en persoonlijkheden die dat vraagt. Energiek, betrokken en resultaatgericht. Inzet van up-to-date search-, wervings- en selectiemethoden. Dat is GNGMKRS.

DIT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

Verrassende matches, duurzame verbindingen
Transparante procedures conform de NVP Sollicitatiecode

Een lastig vervulbare functie? Op zoek naar dé best passende kandidaat? Behoefte aan een verrassende match? Neem contact met ons op! Wij verzorgen uw search-, werving- en selectieproces met veel energie.

PERSOONLIJKE VERBINDINGEN, PERFECTE MATCHES

Wij staan voortdurend in persoonlijke verbinding met sleutelspelers en talenten in de publieke sector en daarbuiten. Mensen die een bijdrage willen leveren aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. Kandidaten die bewust met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bezig zijn en hun kracht en beperkingen kennen.

Vanuit dit netwerk (executive search) en uiteraard ook daarbuiten (innovatieve -online- werving), brengen wij potentiële kandidaten voor directie-, management- en strategische functies binnen de publieke sector in beeld. Uit het aantal kandidaten dat zich voorstelt komen wij tot een selectie van de bij onze opdrachtgevers best passende kandidaten. Best passend is bij ons meestal niet ‘meer van hetzelfde’. Onze kandidaten brengen altijd energie, sluiten aan op de specifieke vereisten en context van de opdrachtgever en brengen vaak net iets anders of extra’s. In onze selectieprocessen kijken wij primair naar talenten en persoonlijkheid.

Wij begeleiden uw seacrh-, werving- en selectieproces van A tot Z. Daarbij zetten wij in overleg met onze opdrachtgevers graag innovatieve wervingsmethoden in, om zodoende ook tot verrassende ontmoetingen en matches te komen. Onze prijsstelling is altijd glashelder, wij werken graag op basis van ‘no cure, no pay’ en waarderen het als wij exclusief en langjarig met u mogen samenwerken.

ONZE PARTNERS RICHTING PERFECTE MATCHES

GNGMKRS staat in voor de kwaliteit van zijn search-, werving- en selectieproces. Een assessment maakt daarom standaard onderdeel uit van de laatste fase in het selectieproces. Zowel bij kandidaten voor vaste functies, als ook bij kandidaten voor (langdurige) interim-functies. De juiste man/vrouw op de juiste plaats, dat is altijd het doel. De uitvoering van het assessment hebben wij onafhankelijk belegd bij onze partner Bureau Schaepkens: arbeid, organisatie en gezondheid. De assessments vinden (conform de sollicitatiecode NVP) plaats onder verantwoordelijkheid van een psycholoog, met inachtneming van de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

GNGMKRS zet verrassende en aansprekende wervingsmethoden in. Dat kan in overleg met de opdrachtgever in de vorm van een vacaturejournaal/film, infographic of animatie. Deze vormen kunnen we met onlinecampagnes een extra impuls geven om het bereik onder specifieke doelgroepen te vergroten. Voor het creatieve ontwerp van deze wervingsmethoden werkt GNGMKRS samen met Studio Clara.