OVER ONS

Kunt u wat extra energie in úw publieke organisatie gebruiken, door de tijdelijke impuls van een gangmaker? Óf kunt u onze hulp gebruiken bij de executive search en werving & selectie van een directie-, management- of strategische functie?

Neem contact op met ons! Wij zijn professionele koffiedrinkers en frisse matchmakers. We denken en doen graag mee voor de invulling van tijdelijke én vaste functies in de publieke sector!

Avatar

“Mensen selecteren die precies passen bij de opgave waar de organisatie voor staat, daar krijg ik energie van!”

Medewerkers beschouw ik als het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Vanuit mijn jarenlange ervaring op het terrein van werving & selectie weet ik hoe belangrijk de juiste persoon, op de juiste plek is. Altijd passend bij de opgave van de organisatie op dát moment. Zowel in het geval van tijdelijke als vaste inzet.

Bij het leggen van verbindingen tussen mensen en organisaties kijk ik kritisch naar persoonlijkheid en drijfveren. Deze kritische blik gecombineerd met een stevig selectiegesprek én een gericht assessment, zorgt voor duurzame verbindingen tussen opdrachtgever en kandidaat. Ik ben een toegankelijke gesprekspartner voor kandidaat en opdrachtgever.

Ik ben betrokken en geïnteresseerd. Empathisch en pragmatisch. Oprecht en collegiaal. Oog voor detail. Hou van wining and dining. Ben moeder van drie.

Kennismaken? esther@gngmkrs.nl of 06 181 87 700.

Esther Aaldering
senior adviseur
Avatar

“Krachtige verbindingen tussen mensen tot stand brengen, door de inzet van mijn netwerk in de publieke sector, dat geeft energie!”

Krachtige verbindingen leggen tussen de behoeften van onze opdrachtgevers aan interim-management of tijdelijke realisatiekracht én de ervaren managers en adviseurs uit onze GNGMKRS-community. Daar ga en sta ik voor.

Altijd op zoek naar de verbinding die het best past bij de klantvraag, op dát moment. Een verbinding die dus kan wisselen, zodra de klantvraag verschuift. Graag blijf ik daarover met mijn relaties en de kandidaten uit de GNGMKRS-community in gesprek.

Wij brengen uitsluitend verbindingen tot stand tussen opdrachtgevers en zelfstandig professionals. Dat garandeert u dat wij onafhankelijk zijn bij het aanbrengen van de beste match.

Ik ben ondernemend en verbindend. Heb gevoel voor relaties en verstand van de inhoud. Ben vader van drie.

Kennismaken? stan@gngmkrs.nl of 06 – 303 72 997.

Stan van de Laar
senior adviseur
Rob van Woerkum
senior adviseur
Eelke Smolders
procesondersteuning werving & selectie