OVER ONS

Kunt u wat extra energie in úw publieke organisatie gebruiken, door de tijdelijke impuls van een gangmaker in de rol van interimmanager, programmamanager of projectleider? Óf kunt u onze hulp gebruiken bij de executive search en/ of werving & selectie van een directie-, management- of strategische functie binnen uw gemeentelijke of provinciale organisatie, uw waterschap of uw samenwerkingsverband?

Neem contact op met ons! Wij zijn onafhankelijke frisse matchmakers. We denken en doen graag mee als het gaat om de invulling van tijdelijke én vaste functies in de publieke sector!

Avatar

“Krachtige verbindingen tussen mensen tot stand brengen, door de inzet van mijn netwerk in de publieke sector, dat geeft energie!”

Krachtige verbindingen leggen tussen de behoeften van onze opdrachtgevers aan interim-management of tijdelijke realisatiekracht én de ervaren managers en adviseurs uit onze GNGMKRS-community. Daar ga en sta ik voor.

Altijd op zoek naar de verbinding die het best past bij de klantvraag, op dát moment. Een verbinding die dus kan wisselen, zodra de klantvraag verschuift. Graag blijf ik daarover met mijn relaties en de kandidaten uit de GNGMKRS-community in gesprek.

Wij brengen uitsluitend verbindingen tot stand tussen opdrachtgevers en zelfstandig professionals. Dat garandeert u dat wij onafhankelijk zijn bij het aanbrengen van de beste match.

Ik ben ondernemend en verbindend. Heb gevoel voor relaties en verstand van de inhoud.

Kennismaken? stan@gngmkrs.nl of 06 – 303 72 997.

Stan van de Laar
managing partner/ senior adviseur
Rob van Woerkum
senior adviseur
Daphne Veneman
procesondersteuning interim, executive search en werving & selectie
Avatar

Kennismaken? Neem contact op met monique@gngmkrs.nl

Monique van de Ven
Werving & Selectie
Avatar
Lieke van de Kerkhof
Werving & Selectie