Inspiratiesessies, Nieuws

Werving & selectie @ GNGMKRS

Admin on 09-06-2021

GNGMKRS verzorgt – naast interim-bemiddeling – executive search en werving & selectie voor strategische, management- en directiefuncties binnen de lokale overheid: gemeenten, samenwerkingsverbanden, waterschappen en provincies. Wij beschikken binnen deze overheidslagen over een groot en actueel netwerk van ervaren rotten én jonge talenten die de (latente) behoefte hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten.

In onderstaande infographic (klik hier om infographic te downloaden voor goede leesbaarheid)) hebben wij ons wervings- en selectieproces uitgelijnd in zeven stappen:

  1. Context en profiel;
  2. Werving;
  3. Voorselectie door GNGMKRS;
  4. Eerste selectie door opdrachtgever en GNGMKRS sámen;
  5. Referentiecheck en assessment;
  6. Tweede selectie door opdrachtgever en GNGMKRS sámen;
  7. Overeenkomsten en administratie.

We denken mee over een aansprekende en heldere profielschets en arbeidsmarktcommunicatie. Wij zetten innovatieve digitale wervingsmethoden in. We benutten ons netwerk van potentiële kandidaten graag voor uw organisatie. We voeren kritische pré-selectiegesprekken zodat u alleen de beste kandidaten aan tafel krijgt. We verzorgen – via onze onafhankelijke partner Schaepkens – ontwikkel- of selectieassessments om tot een objectivering van onderbuikgevoelens uit de eerste gespreksronde te komen en een verdiepend tweede gesprek te kunnen voeren. We reflecteren op/ adviseren over de voorkeurskandidaat van opdrachtgever. En desgewenst nemen wij u alle administratieve en facilitaire taken in het proces uit handen.

Uiteraard bieden wij in ieder traject maatwerk en kijken we samen met de opdrachtgever naar wat wel en niet nodig is om de best passende kandidaat voor uw tijdelijke of vaste functie te vinden. Ons team van ervaren adviseurs helpt u graag met een energieke aanpak!