Inspiratiesessies, Nieuws

Rob van Woerkum versterkt team GNGMKRS

Admin on 11-01-2021

Per 1 januari 2021 versterkt GNGMKRS haar team. Drs. Rob van Woerkum MMC treedt toe als senior adviseur tot het bureau, dat nauw verbonden is met organisatieadviesbureau & Van de Laar.

Rob van Woerkum is een ervaren organisatieadviseur voor de publieke sector. Hij heeft een achtergrond als bestuurskundige en ronde later de post doc-opleiding tot Management Consultant af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Rob werkte 18 jaar als senior adviseur bij BMC Advies, waarvan de laatste 5 jaar gecombineerd met zijn rol van senior adviseur bij PublicSpirit, waarvoor hij de executive search verrichte voor directie- en managementfuncties bij gemeenten.

Rob zal zijn jarenlange kennis en ervaring bij PublicSpirit/ BMC over executive search én het adviesvak gaan inzetten vanuit GNGMKRS én & Van de Laar. Over 2020 werkte Rob al met het bureau samen en sinds 1 januari 2021 gaat hij meebouwen aan de groei en verdere ontwikkeling van GNGMKRS/ & Van de Laar en de positie in de markt.

Rob over deze stap: ‘We gaan voor nog meer betekenisvolle opdrachten op het snijvlak van denken én doen. Mijn passie voor de vitaliteit van mensen én organisaties in de publieke sector blijf ik inzetten voor met name gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsverbanden. We voegen vanuit GNGMKRS energie toe aan deze organisaties door het aanbrengen van mooie verbindingen tussen mens en organisatie. Altijd op zoek naar een juiste match, aansluitend op de opgave waar onze relatie op dat moment aan de lat staat.